Patong
Ravintola

Flying Finn
Vene-Kalastus
Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa
Midnight Sun Restaurant Facebookissa!



Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999


Maanantai 2011-03-28 - N:o 1263
Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Hae!
Yhteys 101 ilmoitusta Ilmoita ilmaiseksi!
Etusivulle!

Osinkotulojen verotus Backman
Siittimen palautus Rakveressa ETV
Loppuuko tappaminen tappamalla, Stubb
TOMAHAWK-OHJUS, Sasi

Kahvila Korvassa

sunnuntaina 2011-03-27 klo 16:08



Urheiluviikko.net



Nettiruutu.fi


NETTIRUUTU - ASIAKASPÄÄTE
Tehokkaasti toimiva aktiivinen ja palveleva mainos- ja infokanava
yleisökäytössä.
Kahvila Korvassa sunnuntaina 2011-03-27 klo 16:08.
Opetusministeri Henna Virkkunen keskustelee kannattajiensa, tai ainakin potentiaalisten kanssa Jyväskylän Kahvila Korvassa, Elosen kupeessa, jonne kulkija sattumalta poikkesi etsiessään levähdyspaikkaa rankan uintikuntoilun jälkeen. Kokoo-kuva syntyi vahingossa, johon sitten on hiukan lisätty väriä ja ajatusta kuinka se ruotsiksi lausutaan. Mobikuvat Pertti Manninen.
 



Viikkosanomat – blogi Kaiken keskellä aina läsnä!
Maaliskuu 28, 2011 Henkilöt:
Antti Kalliomäki SDP, Matti Vanhanen kesk, Lauri Ihalainen SDP Jouni Backman SDP, Tuija Brax vihr

Laki tuloverolain muuttamisesta. 33 b § Muusta kuin julkisesti noteeratusta yhtiöstä saatu osinko

2004
Antti Kalliomäki SDP
Laki tuloverolain muuttamisesta.

http://www.finlex.fi/fi/laki/alkup/2004/20040716

33 b § Muusta kuin julkisesti noteeratusta yhtiöstä saatu osinko

Muusta kuin julkisesti noteeratusta yhtiöstä saatu osinko on verovapaata tuloa siihen määrään saakka, joka vastaa osakkeiden varallisuusverolaissa (1537/1992) tarkoitetulle matemaattiselle arvolle laskettua yhdeksän prosentin vuotuista tuottoa. Siltä osin kuin verovelvollisen saamien tällaisten osinkojen määrä ylittää 90 000 euroa, osingoista 70 prosenttia on pääomatuloa ja 30 prosenttia verovapaata tuloa.

Edellä 1 momentissa tarkoitetun vuotuisen tuoton ylittävältä osalta osingosta 70 prosenttia on ansiotuloa ja 30 prosenttia verovapaata tuloa.

Jos osakas, jota ei työntekijäin eläkelain (395/1961) 1 d §:n mukaan pidetä mainittuun yhtiöön työsuhteessa olevana, on verovuonna käyttänyt omana tai perheensä asuntona yhtiön varoihin kuuluvaa asuntoa, asunnon arvo vähennetään hänen osakkeidensa arvosta 1 momentissa tarkoitettua vuotuista tuottoa laskettaessa.

Elinkeinotoimintaa harjoittavan osakeyhtiön osakkaan ja hänen perheenjäsenensä ottama, yhtiön varoihin kuuluva rahalaina vähennetään hänen osakkeidensa arvosta 1 momentissa tarkoitettua vuotuista tuottoa laskettaessa, jos osakas yksin tai yhdessä perheenjäsentensä kanssa omistaa vähintään 10 prosenttia yhtiön osakkeista tai heillä on vastaava osuus yhtiön kaikkien osakkeiden tuottamasta äänimäärästä. Laina vähennetään ensisijaisesti lainanottajan omien osakkeiden arvosta ja sen ylittävältä osalta perheenjäsenten osakkeiden arvosta osakeomistuksen suhteessa.

Tämä laki tulee voimaan 15 päivänä elokuuta 2004.

Tätä lakia sovelletaan ensimmäisen kerran vuodelta 2005 toimitettavassa verotuksessa. Luonnollisten henkilöiden ja kuolinpesien saamista osingoista on kuitenkin veronalaista 57 prosenttia ja verovapaata 43 prosenttia vuodelta 2005 toimitettavassa verotuksessa.

Naantalissa 30 päivänä heinäkuuta 2004

Tasavallan Presidentti
TARJA HALONEN

Valtiovarainministeri
Antti Kalliomäki


2011
Jouni Backman SDP

http://www.sdp.fi/politiikka/artikkeli/3711/backman-suurosingot-verolle

Backman: Suurosingot verolle

27.3.2011 11:01
"SDP:n puoluevaltuuston puheenjohtaja Jouni Backman vaatii verotuksen ulottamista listaamattomien yhtiöiden osinkoihin. – Oikeudenmukaisuus edellyttäisi kaikkien tulojen olevan verotuksessa samalla viivalla. Nyt näin ei ole.

– Listaamattomista yhtiöistä voidaan nostaa vuosittain henkilöä kohden jopa 90 000
euroa osinkoja ilman, että niistä maksetaan lainkaan veroa. Näiden henkilöiden veroprosentti voi siis olla nolla. Tällainen verottomuus ei ole perusteltua. Täysimääräisesti tästä verovapaudesta hyötyy vain muutama tuhat kaikkein varakkainta kyseenomaisesta yhtiöistä osinkoja saavaa, mutta verotulomenetykset ovat kaikkiaan satoja miljoonia euroja.

Backman huomauttaa, että yritysten vakavaraisuutta on tuettava myös verotuksen keinoin, mutta se ei edellytä osinkojen verottomuutta. – Listaamattomista yhtiöistä pääomatulona saatavasta ns. normaalituotosta on perusteltua periä muiden pääomatulojen tapaan kohtuullinen vero. Sosialidemokraatit ovat valmiit antamaan yrityksessä työskentelevälle, perheensä kanssa yrityksen enemmistön omistavalle yrittäjälle erillisen huojennuksen muutoin kattavasta uudesta osinkoveromallista.

– Kokoomus ja keskusta haluaisivat säilyttää jatkossakin varakkaimpien listaamattomien yritysten osinkojen verottomuuden nykyisellään. Tämä ei ole yllättävää, sillä ne tukevat muutoinkin hyvätuloisimpia.

– Yllättävää on kuitenkin se, että myös perussuomalaiset haluavat säilyttää mahdollisuuden verovapaisiin osinkoihin. Yllättävää tämä on siksi, että perussuomalaiset olisivat kyllä kiristämässä vähävaraisempien yrittäjien ansiotuloverotusta, joka on yrittäjien pääasiallinen vero, mutta säilyttämässä varakkaimpien yrittäjien verottomat osinkotulot."
http://www.sdp.fi/politiikka/artikkeli/3711/backman-suurosingot-verolle


Kommentti.

Tämäkin nyt vielä paljastui SDP:n ja Matti Vanhasen 1. hallituksen tekosiksi. Varallisuusveron poistosta nyt puhumattakaan. Nyt sitten Antti Kalliomäki jättää politiikan ja tilalle tulee (?) varallisuusveron poiston takuumies Lauri Ihalainen! Anna mun kaikki kestää!

Yrittäjien suojelemiseksi tarvittaisiin kiireesti laki, siitä, että asuntoa ei voi menettää konkurssin sattuessa eikä jäädä ikuiseen velkavankeuteen. Kerrasta poikki, jos huonosti on käynyt. Ja sitten uusi yrittäminen, josko sitten onnistuisi paremmin. Rikollisuus on tietenkin sitten toinen juttu, mutta kai se selviäisi asioita tutkimalla niinkuin nykyisinkin tapahtuu velallisen epärehellisyyttä selvitettäessä.

Konkurssin tehneen yrittäjän kuuluu saada asua omassa asunnossaan jos sellaisen on onnistunut hankkimaan!. Arvatkaa vain säädetäänkö tällaista. Ei säädetä, koska lainsäätäjinä on arkajalat ja ministerreinä täydet nollat, esim oikeusministeri Tuija Brax, joka on luonut pätevyyden kehän ympärilleen, kun media ei halua paljastaa sitä kenen asialla oikeusministeri oikeasti on.

Tässä unohtui sitten nämä epäpätevät virkamiehet, joista yksikään ei uskalla ryhtyä yrittäjäksi vaan huolehtivat pankkien ja rikkaiden eduista toimissaan. Linkkejä tulossa.

Viikkosanomat. Pertti Manninen. Maanantai 2011-03-28 klo 03:10


Lue myös Bisquit-arkisto.

”Antti Kalliomäen viimeinen vallankumouksellinen teko”
tiistaina 20. syyskuuta 2005.

”Tässä esitetään seuraava veikkaus: Kapitaali bonuksesta. Moraali anuksesta. Tieto siitä, ettei pääomalla ole isänmaata, näyttää nyt levinneen jopa valtiovarainministeriöön. Antti Kallomäki esittää viimeisenä vallankumouksellisena tekonaan varallisuusveron poistamista isänmaasta. Forssan suunnassa saattaisivat pyöriä haudoissaan jos eläisivät, koska eivät ymmärtäisi maailman muutosta”.

Maa ja maksattaminen. Bisquit, Iltasanomat tiistaina 20.09.2005.

http://www.12.fi/2005/09/20/bisquit.htm
http://www.nettisanomat.com/2005/09/20/bisquit.htm
http://www.sanomanetti.fi/2005/09/20/bisquit.htm

Tags: Antti Kalliomäki, Bisquit, Jouni Backman, laki, Lauri Ihalainen, listaamaton osakeyhtiö, Matti Vanhanen, muutos, osinkovero, poliittinen muisti, Sdp, takuumies, Tarja Halonen, tuloverolaki, varallisuusvero, yrittäjä, yrittäjät

http://viikkosanomat.fi/2011/03/28/laki-tuloverolain-muuttamisesta-33-b-%c2%a7-muusta-kuin-julkisesti-noteeratusta-yhtiosta-saatu-osinko/

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa.



Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55.
Isonna!





Tällä kertaa esittelemme "POHJOISEN TYTTÖJEN" (Sirkka Ketola - Briitta Kotilainen) herkkiä akvarelleja.
Galleriamme on avoinna ti,to,pe 11-17, ke 11-19, la-su 11-16.

AKVART galleria
Humalistonk.1
FIN-00250 Helsinki
+358 45 320 0870









Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


 

SANOMAPARK.FI - 2011/03/28 - Kahvila Korvassa - ”Antti Kalliomäen viimeinen vallankumouksellinen teko” tiistaina 20. syyskuuta 2005. -Osinkotulojen verotus. Backman - maanantai 28.03.2011 - Kahvila Korva-sivu - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - SANOMAPARK  - Viikkosanomat - Härkää sarvista - Henna Virkkunen, Jouni Backman, Antti Kalliomäki, Tuija Brax, Lauri Ihalainen 
N:o 1263
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-03-28, nettiin 2011-03-28, linkkejä 2011-03-28. Erillissivuna 2011-05-04

http://www.guardian.co.uk/world/2011/jan/31/wikileaks-embassy-cables-publication

Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 


http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm

Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin.

Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan. 
 

Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin
tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to  

+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (tammikuun 2011 hinta, ei tekstiviestejä).

www.thailand.fi     www.phuket.fi    www.patong.fi    www.flyingfinn.info     www.midnightsunrestaurant.info

Sivun alkuun!

 

 

 

2012-05-09: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 

 

Nettisanomat-sivuston osittain karsittuna rinnakkaisivustona alkuperäisaineistoa muuttamatta netttiin torstaina 2012-11-08.