Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Maanantai 2011-07-25 - N:o 1239 - Kävijätilasto: toukokuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys Viikkosanomat

MM: Ruotsi - Ranska Kuvat
MM: Kolumbia - Ruotsi Kuvat
TU16: Suomi- Ruotsi Kuvat Marseljeesi & Ylistys Kuvat

Ykkönen: JYPK - Sport Kuva

Arkistosta 2000- 2010: heinäkuun 18. & 21. & 25.




Aulis Nyqvist Helsinki Mustavalkokuvia
Kalliosta Pasilaan - Äijäpoweria - Madeira 1968

Valokuvanäyttely Kamerataivaassa vuonna 2011:
Heinäkuu: Aulis Nyqvist


Länsi-Pasila 1973


Kallio 1958-1965


Kallio 1958-1965


Reiska


V.Nyqvist

 

Aulis Nyqvist Helsinki Mustavalkokuvia. Kalliosta Pasilaan - Äijäpoweria - Madeira 1968.
Kuvat: Kallio-kaveri Pertti Manninen sunnuntaina 2011-07-25 klo 12:09-12:24.

Muistikuva 50-luvulta ja hiukan myöhemminkin.
Aulis Nyqvistin oikea etunimi on ”Artto”, jonka ruotsinkielinen pastori kirjoitti kastetodistukseen, vaikka äiti oli sanonut nimeksi ”Arto”, Niinpä sitten tutustuin Aulikseen koulupoikana Kallion seurakunnan kamerakerhossa. Aulis asui Kolmannella linjalla ja minä Neljännellä (IV, niin kuin nimi vielä silloin kirjoitettiin). Kerhon ohjaaja Harri Stenberg vei meitä mitä moninaisimpiin paikkoihin, nopeasti muistan ainakin Kuvasiskot Kluuvikadulla, Nyblinin laboratorion Mannerheimintiellä, Tes-Tv:n studion Ratakadulla, jossa operoitiin kahdella kameralla koko illan lähetys, siis ennen kuin Ylellä oli mitään lähetyksiä, Pietisten uuden jättistudion Lauttasaaressa, Helioksen myymälän ja laboratorion ja Partasen. Siellä kerhossa tuli pimiö ja mustavalkoisten kuvien tekeminen: kehittäminen ja suurentaminen tutuksi puuhaksi. Kerhon jälkeen kolusimme vielä Työväen opiston kurssit, joissa opettajana oli mm. Vilho Koivumäki.

Kerran sitten Aulis kertoi iloisena, että oli saanut oppisopimuspaikan Matti A. Pitkäsen studiolta. Muistan, että hän oli mennyt esittelemään kuviaan Pitkäselle, joka oli sitten potentiaalia nähnyt Auliksessa, kun kerran oppiin otti. Minä kävin Kallion Yhteiskoulua, tulin ylioppilaaksi 1961 ja mustavalkoisen muotokuvan otti Aulis täällä Pitkäsen studiossa Uudenmaankadulla. Studion muistan hyvin ja sen kuinka Aulis ammattilaisen ottein siirteli valaisimia.

Aulis jäi Kallioon, minä muutin 5 kilometriä pohjoisemmaksi Kivihakaan Keskuspuiston kupeeseen. Tämän jälkeen törmäsimme vain muutaman kerran keskustassa ruokatunneilla. Hän oli aina kiireinen etsiessään autoaan joltakin parkkipaikalta, kun ei aina muistanut minne sen auton oli parkkeerannut! Kerroimme hätäisesti kuulumisemme ja valokuvaukseen liittyen hän kerran lupasi auttaa tuhansien negojeni pinnakkaisvedostamisen järjestämiseksi. Projekti kuitenkin jäi siis silloin vuosikymmeniä sitten (minusta johtuvista syistä), mutta kyllähän se varmaankin nyt vielä toteutuu digitalisoimisen mahdollistamana.

Myöhemmin olen sitten saanut seurata Auliksen vaiheita lehtien välityksellä ja vuosia sitten kävin Kluuvi-galleriassa Helsingissä hänen Kallio-näyttelyssään, jonka juliste minulla vieläkin on tallessa, jossain.

Nyt kesällä Keskisuomalainen-lehti kertoi tästä Killinkosken Kamerataivaan näyttelystä ja päätin lähteä kulttuurimatkalle. Paljon muutakin nähtävää siellä oli. Kyllä kaikissa paikoissa kävimme nopsasti, joista toivon mukaan tulee vielä kerrottua. Tämän osaston ovella törmäsimme jättimäiseen kolmen kameran kuvaan, jossa yhtenä oli myös Contaflex, josta tuli kamerani heti tämän ensimmäisen venäläisen Ljubitelin jälkeen. Täsmälleen samanlainen Contaflex vitriinissä olikin, mutta Ljubitelia en kyllä havainnut, vain alkuperäiset saksalaiset.

Contaflex on vielä minulla tallessa ja se kyllä toimii, kun vain muistaa aukon ja sulkimen nopeuden valita oikeaksi jollekin filmiherkkyydelle. Automatiikkaa ei ollut, pieni valotusmittari kyllä siinä etsijän vieressä oli. Näppituntumallahan sitä sitten mentiin ja taito kehittyi vuosien myötä. Nythän näissä digeissä automatiikka hoitaa kaiken jos on muuttunut tavalliseksi näppäilijäksi!

Pertti Manninen
Keskiviikko 2011-07-27 klo 08:48.
Painovirheitä korjattu ja loppukappale lisättty 2011-07-27 klo 19:33.

P.S. Minun 32 ensimmäistä kuvaani ovat vuodelta 1956, siis paria vuotta aikaisemmalta ajalta kuin Auliksen näyttelyssä olleet varhaisimmat kuvat. Kuvani on alkuaan tehty cd-esitykseksi ja nyt ne ovat olleet yhtä päivää vaille 12 vuotta netissä otsikolla:
”3 rullaa, 32 kuvaa - 13-vuotiaan koulupojan ensimmäiset valokuvat ottojärjestyksessä.”
http://www.nettisanomat.com/galleria/vanhat/1956/kalliomv/kallioa.htm

Synttärionnittelut Aulikselle!
Pyöreitä vuosia on tänä vuonna ollut tai tulossa!
Pertti
(Hiukan myöhemmin sain selville, että syntymäpäivä on kesäkuun 7, jolloin siis vuodet pyöristyivät tänä vuonna. Sama.)

http://www.nettisanomat.com/
galleria/vanhat/1956/
kalliomv/kallioa.htm




Suomen Valokuvahistoriallinen Yhdistys avasi yhdessä Killinkosken kyläyhdistyksen kanssa Wanhassa Tehtaassa 1.6.2007 Suomen Kameramuseon. Museon perusnäyttely muodostuu edesmenneen, Suomen Valokuvahistoriallisen Yhdistyksen jäsenen Rainer Mattlinin ja hänen vaimonsa Sirkka Mattlinin testamenttilahjoituksena yhdistyksen haltuun siirtyneen kokoelman pohjalta. Lisäksi monet yksityishenkilöt ja yhteisöt ovat tehneet lahjoituksia kokoelman täydentämiseksi.

Kokoelmassa on tällä hetkellä n. 2500 valokuvaukseen ja elokuviin liittyviä esineitä. Nimitys "Kamerataivas" tulee siitä, että kyseinen kameramuseo on todellinen taivas kaikille kameroista kiinnostuneille, sekä tietysti "taivas" kaikille niille käytöstä poistetuille kameroille joita ei ole tuhottu.

Tarkoitus on että näyttelyn teemoja vaihdellaan vuosittain. Paljon kameroita ja tekniikkaa, 70-luvun mainoskuvaamo, elokuvaosasto (jossa myös ajoittain esitetään kaitafilmejä ja stereokuvaesityksiä) ja vaihtuvia valokuvanäyttelyitä. Kamerataivas on mielenkiintoinen ja ainutlaatuinen nähtävyys kaikille kameroista ja valokuvauksesta kiinnostuneille.

Valokuvanäyttelyt Kamerataivaassa vuonna 2011:
Kesäkuu: Heimo Harju
Heinäkuu: Aulis Nyqvist
Elokuu: Esa Kivivuori
Syyskuu: Ari Haimi

Koko kesäkausi: Anssi Forsblom - Vanhojen käyntikorttikuvien näyttely

Kamerataivaan Valokuvaviikko
18.07-30.07.2011
Viikkojen aikana Veikko Kallion ison kameran käyttö- ja kuvaustyöpaja. Tiedustelut ja varaukset:
Seppo Poutala puh: 0400-632 176

http://www.killinkoski.fi/kameramuseo.html

Kamerataivas
Suomen kameramuseo - Killinkoski Avoinna: 1.6.-30.9.2011,
Ma-Pe 10-17, La 10-14, Su 12-17
(syyskuussa rajoitettu aukiolo, muulloin sopimuksen mukaan)

Wanha Tehdas
Kamerataivas
Näyttelyt
Ryhmäopastukset
Asuminen
Luonto
Palvelut
Koulu
Tehdasmyymälä Nauhala Oy
Harrastukset
Kyläyhdistys

Killinkoski on idyllinen pieni maalaiskylä, jossa kurssilla olo käy hyvästä lomasta. Majoittumista varten pyritään järjestämään kerrostaloasuntoja kohtuuhintaan. Tehtaan vieressä olevan järven rannassa voi vaikka telttailla tai majoittua asuntoautoon tai vaunuun, jos sellaisella liikut.

Lisätietoja Suomen Valokuvahistoriallisesta Yhdistyksestä lwww.svhy.org
Tiedustelut puhelimitse yhdistyksen puheenjohtajalta Seppo Poutalalta puh: 0400-632 176.

Tiedustelut koskien Killinkoskea ja Wanhaa Tehdasta: puh: 0400-453 054 [email protected]




Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


2000
Lomalla.
http://www.nettisanomat.com/2000/06/15/etusivu.htm

2001
Opintolaina ainoa vaihtoehto? "Vuokran, puhelinlaskun ja bussikortin maksun jälkeen rahaa riittää juuri ja juuri peruselintarvikkeisiin ja talousmenoihin. Aina ei niihinkään."
http://www.nettisanomat.com/2001/07/26/etusivu.htm

2002
Minne hävisivät Soneran rahat?
http://www.nettisanomat.com/2002/06/27/etusivu.htm

2003
Pääkirjoitus torstaina 24.07.2003.
Uinnin maailmanmestaruuskilpailuissa osanotto-oikeus olisi pitänyt kieltää ilman YK:n lupaa sotaa käyviltä mailta, siis esimerkiksi Yhdysvalloilta, Iso- Britannialta ja Tanskalta!

Saddamin poikien tappaminen sai yleisen hyväksynnän? Ruotsissa tappamista sentään perusteltiin (Dagens Nyheter torstaina 24.07.2003: Dödsskjutningarna inget folkrättsbrott). Suomessa Helsingin Sanomat puhui otsikossaan kuolemasta ja hyväksyi asian luonnollisena. Sen sijaan presidentti Bushin pyynnöstä kansainvälisen tuen saamiseksi rauhan ja demokratian varmistamiseksi Irakiin, lehti ei kertonut mitään, vaan päivää myöhässä piilotti Ranskan ulkoministerin vastauksen ruumiskuvien julkaisemisen ennakkotietoon. Vertaa: Dagens Nyheter torstaina 24.07.2003: Bush ber om hjälp med notan.

Suomessa ei haluta selvittää, mitä pääministeri Paavo Lipponen Washingtonissa joulukuussa 2002 lupasi presidentti George W. Bushille. Helsingin Sanomat väittää jotain kertoneensa, mutta en minä ainakaan muista olleen mitään puhetta koalitiosta tai liittoutumista, ei yhdestä, eikä kahdesta, niinkuin julkaistut asiakirjat osoittavat. Sellaisen otsikoinnin kyllä muistan, jossa pääministeri Lipponen selittää Turkin EU-jäsenyyden olevan ei-läpihuutojuttu ja tekstissä jopa piti oppitunnin tästä asiasta presidentti Bushille! Asia odottaa tarkistustaan alkuperäisten lähteiden äärellä. Se, että nyt ei mitään liittouma-asiaa tutkita on ovela valinta. Eduskunnan puhemies Paavo Lipponen puhuu ja puuttuu nyt jatkuvasti kaikenmaailman hänelle sinänsä kuulumattomiin asioihin tietäen hyvin, että nyt meuskaamalla, ei enää jakseta joulukuun 2002 asioita selvittää! Pertti Manninen
http://www.nettisanomat.com/2003/07/24/etusivu.htm#paakirjoitus

Selityksiä.
Helsingin Sanomat sunnuntaina 20.07.2003. Sunnuntai. Antti Kivimäki. Jäätteenmäki lähti, myytti jäi.
"Minä kerroin hänelle (Bushille), kuinka paljon me Suomessa arvostamme hänen johtajuuttaan, kun kysymys on hyvin vaikeista haasteista maailmanlaajuisesti", Paavo Lipponen kertoi keskusteluistaan Yhdysvaltain presidentin George W. Bushin kanssa. Tämä lainaus ei ole salaisista asiakirjoista, vaan Helsingin Sanomista (10.12.2002)."
http://www.nettisanomat.com/2003/07/24/
jaatteenmakilahtimyyttijai.htm

Poliisi tutkii näitä lehtiä. "Poliisi on kuulustellut iltapäivälehtien toimittajia vuotorikoksen todistajina. Ilta-Sanomat on kertonut, ettei se paljasta lähdettään. Samoin menetellee samat salaiset aineistot saanut ja julkaissut Iltalehti." Keskisuomalainen. keskiviikkona 16.07.2003. Kotimaa. Jukka Holmberg.
"Irak-tutkinta valmistuu elokuun loppuun mennessä".
Sisäministeri Rajamäki kiittelee lehdistöä Jäätteenmäen toiminnan selvittämisessä.

Kuva: Sisäministeri Kari Rajamäki (sd,) on tyytyväinen, kun hallituksen hajottanut "Irak-miina" ei lauennut syksyllä EU:n uudistuksista neuvottelevan hallitusten välisen konferenssin aikana.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/24/iraktutkintavuoto.htm


Jäätteenmäki selvisi sentään hengissä. nettisanomat.com.
Keskisuomalainen. Pääkirjoitus tiistaina 22.07.2003:
Irakin sota vaatii traagisia siviiliuhreja.
"Yhdysvaltain ja Britannian Irakin miehityssota kasvattaa arvostelua molemmissa valtioissa. Se on jakanut mielipiteitä myös Euroopan unionin sisällä. Saksa ja Ranska vastustivat hyökkäystä. Sen sijaan pieni Tanska osallistui miehitykseen, mitä sopii pitää joko huvittavana tai surullisena asiana. Pääministeri Paavo Lipposen johtama Suomen hallitus myötäili käsittämättömän pitkälle Yhdysvaltain haukkalinjaa niin kuin pääministerin Yhdysvaltain vierailusta syntyneet mielikuvat osottavat.
...
Britannian puolustusministeriön arvostettu virkamies David Kelly puolestaan joutui julkiseen myllytykseen, koska hänen epäiltiin vuotaneen hallitukselle kiusallisia totuuksia. Lopulta Kelly löytyi kuolleena.
...
Uhreja on tehty muuallakin. Suomen eduskuntavaaleissa vallitsi kiihkeä turvallisuuspoliittinen keskustelu. Oppositiojohtaja Anneli Jäätteenmäki moitti pääministeri Paavo lipposen Irak-politiikkaa. Jäätteenmäen katsottiin vuotaneen julki salaisia tietoja, epämiellyrttäviä totuuksia. Näin syntyi optiojournalististen iltapäivälehtien ja oikeistohenkisten poliitikkojen harjoittama raju ajojahti, mikä pakotti Jäätteenmäen luopumaan pääministeriydestä. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä runsaammin Jäätteenmäen peloton esiintyminen saa arvostusta." ...
http://www.nettisanomat.com/2003/07/24/irakinsotavaatii.htm

Arsenalin viimeinen palvelus suomalaisille 2.
"Kuka on vastuussa omaisuudenhoitoyhtiö Arsenalin vanhojen saatavien myynnistä norjalaiselle perintäyhtiö Aktiv Hansalle?" Helsingin Sanomat. Mielipide lauantaina 19.07.2003: Miten perintäyhtiön toimintaa valvotaan?
http://www.nettisanomat.com/2003/07/24/mitenperintayhtion.htm

"Juuri päättyneen naisten 100 metrin vapaauinnin maailmanmestaruuden voitti Hanna Maria Seppälä. Onnittelut." Seitsemän uutiset illalla perjantaina 25.07.2003.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/24/hannamariaseppala.htm

2004
Kunnianosoitus Serge Reggianille.
Joskus elokuva jää lähtemättömästi mieleen. Minulle kävi näin kun nuorena koin Jacques Beckerin elokuvan Rakastajatar. Myöhemmin se tuli ehkä muutaman kerran televisiossa, jonka innoittamana ilmeisesti kuva kuva miehestä ja naisesta tuli unelmoitua uudestaan, useampaan kertaan maaliskuussa 2001. Vasta ehkä vuosi sitten näin Ranskan televisiossa vanhan miehen haastattelun, jonka taustalle yht'äkkkiä heijastettiin kuva, jonka tunnistin. Samassa tunnistin jotenkin vanhan miehen jo hauraasta olemuksesta hänet 50 vuotta nuorempana. Sattumalta katsoin jälleen Ranskan televisiota viime perjantaina. Serge Reggianin kuolema oli monen uutislähetyksen pääaihe ja ylimääräisenä esitettiin ohjelmasta poiketen puolen tunnin mittainen pari vuotta sitten tehty jo 80 täyttäneen rakastetun näyttelijän ja laulajan haastattelu. Kunnianosoitus Serge Reggianille. Pertti Manninen 26.07.2004. Kultatukka, kuvan kolme unelmointia julkaistu ensimmäisen kerran torstaina 08.03.2001.



http://www.nettisanomat.com/2004/07/26/etusivu.htm

2005
Kuvasarja avaruussukkulan laukaisemisesta
tiistaina 26. heinäkuuta 2005 klo 17:39- 17:44 Suomen aikaa. LIVE. CAPE CANAVERAL.
http://www.nettisanomat.com/2005/07/26/etusivu.htm

2006
Sota lapsia kohtaan -
Ketkä ovat vankeja - oikeasti? Ja uhreja? - Rauhaa me etsimme. Kriget mot barnen. John Pilger. Aftonbladet. Kultur. - Vilka är fångarna - egentligen? Och offren? Hanin Shakrah. Aftonbladet. Kultur. - Det är fred vi söker. Eviatar Manor. Aftonbladet. Debatt. Katkelmia kirjoituksista.
http://www.nettisanomat.com/2006/07/25/etusivu.html#sota

2007


Hunttalan Matin ohjaajat Katri ja Jan Nyquist
hymyilevät onnellisina upean näytöksen jälkeen. Kuvia!
http://www.nettisanomat.com/2007/07/19/etusivu.htm

2008


Kuva: "Palokärki nakuttaa lahoa puuta säleitä lennättäen."

http://www.nettisanomat.com/2008/07/23/etusivu.html

2009
Tunnelma ennen kokousta.
WinCapita, kokous Peurungassa, tuhatta osallistujaa odotetaan.
...
Kaikenlaisia tavallisia suomalaisia t-paidoissaan, kauluspaidoissaan. Ravatit ja mustat tai tummat puvut, valkoiset paidat on vain järjestäjillä. Enemmistö miehiä, myös pariskuntia. On Harley Davidson pusakkaa, intiaanipäällikön paitaa ja tavallista kesäpaitaa, joillakin irtotakki, siis tavallista kansaa.
Sataa tihuuttaa hissukseen ja välillä kovemminkin.
...
WinCapitasta en ole paljoakaan aikaisemmin kirjoittanut, jos ollenkaan, kun se näyttää niin sekavalta. Yksi tilaisuuden järjestäjistä on Eurooppalaisen oikeusturvaliiton puheenjohtaja Jarmo Juntunen, jonka aikaisemmin lehdelle lähettämän kirjoituksen nyt julkaisen. Liite. Hän väittää keskusrikospoliisin toimintaa ohjailevaksi, virheelliseksi ja tavallisia suomalaisia syyllistäväksi, jotenkin näin. Nyt bussi ihan kohta tulee joten viranomaistoiminnan arviointi jää toiseen kertaan.
Pertti Manninen, Nettisanomat, raportti, lauantai 2008-07-25 klo 12:00 H-hetkellä. 10 minuutin pikakirjoitus.
http://www.nettisanomat.com/2009/07/25/etusivu.htm

2010
Nettisanomat tänään 11 vuotta! torstaina heinäkuun 29. päivänä 1999. Mikä meitä riivaa? Kolmannes lapsistamme ei osaa uida ollenkaan tai ei ainakaan kunnollisesti, Suomessa! Mikä se sellainen yhteiskunta on, joka sallii tällaisen. On korkea aika ryhdistäytyä ja hoitaa asia kuntoon. Tahdosta se vain on kiinni.
http://www.nettisanomat.com/2010/07/28/etusivu.htm

2011


Valokuvanäyttely Kamerataivaassa vuonna 2011: Heinäkuu: Aulis Nyqvist

http://www.nettisanomat.com/2011/07/25/etusivu.htm

Heinäkuun 25.

2009

Tunnelma ennen kokousta. WinCapita, kokous Peurungassa, tuhatta osallistujaa odotetaan.

Tunnelma ennen kokousta. WinCapita, kokous Peurungassa, tuhatta osallistujaa odotetaan.

http://www.nettisanomat.com/
2009/07/25/etusivu.htm



Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi

www.thailand.fi

www.phuket.fi

www.patong.fi

www.flyingfinn.info
www.midnightsun
restaurant.info
 

Patong
Ravintola
Patong Sauna ja kabinetti
Patong Majatalo-Huoneistot
Patong
Mopot ja auto

Flying Finn
Vene-Kalastus
Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa
Midnight Sun Restaurant Facebookissa!


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Torstai 2011-07-21 - N:o 1238 - Kävijätilasto: toukokuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys Viikkosanomat

MM: Ruotsi - Ranska Kuvat
MM: Kolumbia - Ruotsi Kuvat
TU16: Suomi- Ruotsi Kuvat Marseljeesi & Ylistys Kuvat

Ykkönen: JYPK - Sport Kuva

Arkistosta 2000- 2010: heinäkuun 13. & 18. & 21.

Torstai 2011-07-21

Monen hetken tunnelma yhdessä kuvassa.



Aava, tyyni järvi.
Hiljaisuuden rikkoo lokkien kirkuna,
moottorin kaukainen puksutus
ja nyt vesien lämmettyä
myös lasten uimaleikkien riemu,
jostakin kaukaa.


Kuva: Pohjois-Savo. Keitele. Nilakka keskiviikkona 2011-07-20 klo 20:05 (yläkuva) ja 20:08 (alakuva). Pertti Manninen


Nettisanomat/Sanomanetti- julkaisujen TOP 30.  Kävijätilastot toukokuu 2011.
viikkosanomat.fi 25 621 -
nettisanomat.com 21 030 - sanomanetti.fi 6 410 - 12.fi 5 817 - SANOMAPARK.fi 1 578 - vuosisanomat.fi 1 145 - hs24.fi 1 001 - SANOMAPARK.fi 824 - n24.fi 778 - infoinfo.fi 742 - jyppi.fi 742 - fy.fi 615 - wincapita.fi 530 - asiat.fi 417 - kuvasanomat.fi 412 - venus.fi 370 - vahtija.fi 361 - laukaansanomat.fi 348 - hs2.fi 312 - nettilehti.com 298 - helkinginsanomat.com 281 - nettifoto.fi 272 - sanala.fi 255 - infola.fi 234 - hs24.mobi 223 - fiftyfifty.fi 193 - nettila.fi 185 - sanomaa.com 181 - fotola.fi 168 - kuvaviikko.fi 160 (huhtikuu) - nettimobi.com 151 - mobix.fi 150. Yhteensä 68 429 eri kävijää. - Linkit!



ILTALEHTI.fi
Lääkevirasto: Rokotteella yhteys narkolepsiaan.
Euroopan lääkevirasto vahvistaa yhteyden pandemrix-rokotteen ja narkolepsian välillä.
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2011072114093398_uu.shtml

2010: ILTALEHTI.fi 2010-08-30
.
Markku Partinen kertoo: Näin kaikki tapahtui.
http://www.nettisanomat.com/2010/08/30/etusivu.htm

2000
Lomalla.
http://www.nettisanomat.com/2000/06/15/etusivu.htm

2001
Kesän hyvä teko: Opeta lapsi uimaan!
http://www.nettisanomat.com/2001/06/07/etusivu.htm

2002
Minne hävisivät Soneran rahat?
http://www.nettisanomat.com/2002/06/27/etusivu.htm

2003
Poliisi tutkii näitä sivuja. Irak-vuoto. Asiakirjat.

Ilta-Sanomat tiistaina 11.3.2003. Salainen raportti Lipposen vierailusta Washingtonissa:
http://www.nettisanomat.com/2003/07/17/etusivu.htm

Iltalehti tiistaina 11.3.2003. Ulkoministeriön salaiset dokumentit paljastavat: Mitä Lipponen ja Bush todella puhuivat.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/17/
irakvuotoiltalehti20030311.htm


Ilta-Sanomat keskiviikkona 12.3.2003. Salainen raportti kertoo: Suomalaisupseereja USA:n esikunnan Irak-tilaisuuksissa.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/17/
irakvuotoiltasanomat20030312.htm


Iltalehti keskiviikkona 12.3.2003. Ulkoministeriön salainen muistio paljastaa: Suomalaisupseerit osallistuvat Irakin jällkihoidon suunnitteluun.
http://www.nettisanomat.com/2003/07/17/
irakvuotoiltalehti20030312.htm


Ilta-Sanomat torstaina 8.5.2003. Pääministeriehdokkaan hallussa oli Irak-papereita vaalikampanjan aikana. Salainen Irak-muistio vuoti ensimmäiseksi Jäätteenmäelle?
http://www.nettisanomat.com/2003/07/17/
irakvuotoiltasanomat20030508.htm


2004
Pääkirjoitus.
EU-asiantuntija Alex Stubb (entinen Alexander Stubb) on ruvennut käyttämään EU:n jäsenvaltioissa hyväksymisen vaatimasta perustuslaista nimitystä perustuslaillinen sopimus... Tämä laajalla ja hyvällä kielitaidollaan rehvasteleva europarlamentaarikko ei osaa siis suomen kieltä, koska kääntää sanan väärin suomenkielelle. Iso-Britanniassa käytetään termiä: Constitution. Stubb & Constitution.
http://www.nettisanomat.com/2004/07/22/alexstubb.htm

Missä Suomi sijaitsee? "Vastaus kysymykseen on pääasiassa kognitiivinen: missä Suomen koetaan sijaitsevan. Euro-Suomessa vallitsee identiteettikriisi. Samalla kansallinen suuntakriisi. Johdatusta ei löydy vakiintuneilta valtarakenteilta. Suomen pääpuolueet ovat - anteeksi sanonta - suoraan perseestä: kaikki saman eliitin yllä pitämää samaa Vallan Puoluetta." Muut lehdet. Keskisuomalainen tiistaina 20.07.2004. Keijo Korhonen: Herran kukkarossa.
http://www.nettisanomat.com/2004/07/22/keijokorhonen.htm

Naturismi. " Olen tiedustellut lain voimaantulon jälkeen viranomaisilta heidän suhtautumistaan alastomana auringonottoon tai uimiseen. Jos alastomuutta ei harjoiteta erityisen julkisella paikalla, se hyväksytään..." Muut lehdet. Satakunnan kansa torstaina 15.07.2004. Vaatteet pois ja varpaat hiekkaan.
http://www.nettisanomat.com/2004/07/22/naturistiranta.htm

UPM:n kartellisotku. Presidentti Martti Ahtisaari ja kumppanit joutuvat mahdollisesti tuomiolle USA:ssa. Vankilaan!
http://www.nettisanomat.com/2004/07/22/upm.htm

Irak. Allawi antoi luvan liittoutumalle pommittaa terroristeja. Naisia ja lapsia kuoli. Helsingin Sanomat piilotti "uutisen". Filippiinit veti pois joukkonsa etuajassa pelastaakseen kansalaisensa hengen. Panttivanki vapautettiin ja henki pelastui. Australiakin myönsi tiedustelutietonsa virheellisiksi. Kansalaiset eivät usko johtajiensa puhuvan totta. Irakin hallinnon pystytys jatkuu. Kaadot Irakin armeijasta kymmeniä tuhansia. Surmat siviiliväestöstä, irakbodycount.net tarkentuneet yli kymmeneksi tuhanneksi. Kaadot liittoutumasta satoja. Tuhannen rajakin on mahdollisesti jo ylitetty, ainakin kun palkkasoturit lasketaan mukaan. Tappaminen jatkuu.
http://www.nettisanomat.com/2004/07/22/etusivu.htm

2005
Oikeusjuttu - Painajainen. 19.07.2005.
Täydelliset tekstit alkuperäisessä julkaisujärjestyksessä. Linkit dokumentteihin. Nettisanomat 17.05.2001 alkaen.
http://www.nettisanomat.com/2005/07/19/etusivu.htm

2006
"Pitää haluta olla oikeudenmukainen." Näin alkoi lehden juttu, joka kertoi kaupunginjohtajasta joulun edellä viime vuonna jolloin Jussi Pajunen kumppaneineen jo suunnitteli kaikessa hiljaisuudessa Sipoon maiden ryöstöä Helsingille.
http://www.nettisanomat.com/2006/07/12/etusivu.htm

2007


Hunttalan Matin ohjaajat Katri ja Jan Nyquist
hymyilevät onnellisina upean näytöksen jälkeen. Kuvia!
http://www.nettisanomat.com/2007/07/19/etusivu.htm

2008
"Laukaasta, Laukaaseen". Laukaan muuttoliike 1989- 1994. 746 lähtömuuttajan ja 575 tulomuuttajan muuton syyt. Pertti Manninen Laukaan kunta 1995. Netti 2008.
Perhe.
Lähtömuutto 35 %, tulomuutto 30 %.

Työ.
Lähtömuutto 30 %, tulomuutto 20 %.
Opiskelu.
Lähtömuutto 5 %, tulomuutto 1 %.
Asunto.
Lähtömuutto 15 %, tulomuutto 20 %.
Tontti.
Lähtömuutto 1 %, tulomuutto 5 %.
Asuinympäristö.
Lähtömuutto 5 %, tulomuutto 10 %.
Vapaa-ajan vietto.
Lähtömuutto 2 %, tulomuutto 1 %.
Halu palata kotiseudulle.
Lähtömuutto 5 %, tulomuutto 10 %.
Muu.
Lähtömuutto 3 %, tulomuutto 2 %.

http://www.nettisanomat.com/2008/07/20/etusivu.html

2009
Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa ...



http://www.nettisanomat.com/2009/07/21/etusivu.htm

2010
Irmeli Saarelan muistolle.
http://www.nettisanomat.com/2010/07/15/etusivu.htm

2011
ILTALEHTI.fi: Lääkevirasto: Rokotteella yhteys narkolepsiaan. Euroopan lääkevirasto vahvistaa yhteyden pandemrix-rokotteen ja narkolepsian välillä.
http://www.nettisanomat.com/2011/07/21/etusivu.htm

Heinäkuun 21.

2008

"Laukaasta, Laukaaseen". Laukaan muuttoliike 1989- 1994. 746 lähtömuuttajan ja 575 tulomuuttajan muuton syyt.













http://www.nettisanomat.com/
2008/07/20/etusivu.html



Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Keskiviikko 2011-07-20 - N:o 1237 - Kävijätilasto: toukokuu 2011

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys Viikkosanomat

MM: Ruotsi - Ranska Kuvat
MM: Kolumbia - Ruotsi Kuvat
TU16: Suomi- Ruotsi Kuvat Marseljeesi & Ylistys Kuvat

Ykkönen: JYPK - Sport Kuva

Arkistosta 2000- 2010: heinäkuun 13. & 18.

Keskiviikko 2011-07-20

Monen hetken tunnelma yhdessä kuvassa.

Aava, tyyni järvi. Hiljaisuuden rikkoo lokkien kirkuna, moottorin kaukainen puksutus ja nyt vesien lämmettyä myös lasten uimaleikkien riemu, jostakin kaukaa.

Kuva: Pohjois-Savo. Keitele. Nilakka keskiviikkona 2011-07-20 klo 20:05 (yläkuva) ja 20:08 (alakuva). Pertti Manninen


TOP 30.  Kävijätilastot toukokuu 2011. viikkosanomat.fi 25 621 - nettisanomat.com 21 030 - sanomanetti.fi 6 410 - 12.fi 5 817 - SANOMAPARK.fi 1 578 - vuosisanomat.fi 1 145 - hs24.fi 1 001 - SANOMAPARK.fi 824 - n24.fi 778 - infoinfo.fi 742 - jyppi.fi 742 - fy.fi 615 - wincapita.fi 530 - asiat.fi 417 - kuvasanomat.fi 412 - venus.fi 370 - vahtija.fi 361 - laukaansanomat.fi 348 - hs2.fi 312 - nettilehti.com 298 - helkinginsanomat.com 281 - nettifoto.fi 272 - sanala.fi 255 - infola.fi 234 - hs24.mobi 223 - fiftyfifty.fi 193 - nettila.fi 185 - sanomaa.com 181 - fotola.fi 168 - kuvaviikko.fi 160 (huhtikuu) - nettimobi.com 151 - mobix.fi 150. Yhteensä 68 429 eri kävijää. - Linkit!



www.thailand.fi - www.phuket.fi - www.patong.fi - www.flyingfinn.info -
www.midnightsunrestaurant.info 

Midnight Sun Restaurant Facebookissa!

Patong
Ravintola

Flying Finn
Vene-
Kalastus
Vuokrattava Talo-Huvila Thalangissa


Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999


Maanantai 2011-07-18 - N:o 1236 Kävijätilasto: toukokuu 2011

101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Yhteys Viikkosanomat
Arkistosta 2000- 2010: heinäkuun 13. & 18.
MM: Ruotsi - Ranska Kuvat
MM: Kolumbia - Ruotsi Kuvat
TU16: Suomi- Ruotsi Kuvat
Marseljeesi & Ylistys Kuvat

Ykkönen: JYPK - Sport
Kuva

FIFA WOMEN'S WORLD CUP 2011 GERMANY. PRONSSIOTTELU: RUOTSI - RANSKA 2-1. LISÄ-AIKA 5 MINUUTTIA & LOPPURIEMU & JONO. KUVIA RUOTSIN TV4:N LÄHETYKSESTÄ. - YLEN NAISRASISMIA: OTTELU LÄHETETTIIN JÄLKILÄHETYKSENÄ ILMAN PELIKELLOA!




Peli päättyy - Ruotsi voittaa pronssimitalit - Ranska on surun murtama - Olihan se niin lähellä.






"RYHDIKKÄÄSTI VANHOJEN MIESTEN JAKAMIA MITALEITA NOUTAMAAN!"
FIFA WOMEN'S WORLD CUP 2011 GERMANY. PRONSSIOTTELU: RUOTSI - RANSKA 2-1. LISÄ-AIKA 5 MINUUTTIA & LOPPURIEMU & JONO. KUVIA RUOTSIN TV4:N LÄHETYKSESTÄ. - YLEN NAISRASISMIA: OTTELU LÄHETETTIIN JÄLKILÄHETYKSENÄ ILMAN PELIKELLOA!

Kuvat: Pertti Manninen lauantaina 2011-07-17 klo 20:17- 20:31.

Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!


Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999


Keskiviikko 2011-07-13 - N:o 1235 Kävijätilasto: toukokuu 2011

101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Yhteys Viikkosanomat 
Arkistosta 2000- 2010: heinäkuun 8. & 13.
Naisten ja tyttöjen futis: MM: Kolumbia - Ruotsi Kuva
TU16: Suomi- Ruotsi Kuva
Marseljeesi & Ylistys Kuva

Ykkönen: JYPK - Sport
Kuva

FIFA WOMEN'S WORLD CUP 2011. COLOMBIA - SWEDEN 0 - 1. TÄSTÄ KAIKKI ALKOI. RUOTSISSA KISAT NÄYTETTIIN, SUOMESSA EI!


Colombia- Sweden 0 -1 91:43 - FULL TIME 0 -1 - Jessica Landström.
FIFA WOMEN'S WORLD CUP - COLOMBIA - SWEDEN 1- 0. TÄSTÄ KAIKKI ALKOI. RUOTSISSA KISAT NÄYTETTIIN, SUOMESSA EI!
Suomessa Yle oli ostanut Tv-oikeudet, mutta ei näyttänyt kuin murto-osan. Mitään lohkojännitystä ei välittynyt huiman tasaisista ja jännittävistä otteluista. Kuvat Ruotsin kaupallisesta TV4 DIREKT-lähetyksestä tiistaina 2011-06-28. Pertti Manninen. Isonna!

Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!


Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999


Perjantai 2011-07-08 - N:o 1234 - Kävijätilasto: toukokuu 2011

101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen! Yhteys Viikkosanomat
Arkistosta 2000- 2010: heinäkuun 2. & 6. & 8.
Marseljeesi & Ylistyslaulu. Kuva
Evergreen Kuva
Matkalla maalla ja kaupungissa. Kuvia
Osoite monessa mukana
Lue!

Suomi - Ruotsi

"Suomi - Ruotsi". TU16 - Tyttöjen avoin PM-turnaus 4.-9.7.2011 - Open Nordic Tournament. Torstaina 7.7.2011 klo 19 Laukaan keskusurheilukenttä. Ruotsi voitti maalein 4-1, vaikka Suomi johti ensimmäisen puoliajan päättyessä. Katsomo pursui väkeä niin, että osa joutui istumaan nurmipenkalla helteisessä kesäillassa. Buffetti pelasi hyvin ja virvokkeet ja makkarat tekivät kauppansa. Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Keskusta. Kuva: Pertti Manninen.

Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!

Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!

Marseljeesi & Ylistyslaulu.
"Marseljeesi & Ylistyslaulu". TU16 - Tyttöjen avoin PM-turnaus 4.-9.7.2011 - Open Nordic Tournament. Islanti - Ranska tiistaina 5.7.2011 Laukaan keskusurheilukenttä. Ranska voitti maalein 3-2 oltuaan jo kahden maalin tappiolla. Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Keskusta.
Marseljeesi kuului kirkkaan heleänä nuorten tyttöjen laulamana katsomoon saakka. Ylistyslaulu jäi esittäjien huulille. Kuva: Pertti Manninen.

La Marseillaise
Allons, enfants de la patrie,
le jour de gloire est arrivé !
Contre nous de la tyrannie,
l’étendard sanglant est levé,
l’étendard sanglant est levé.
Entendez-vous dans les campagnes
mugir ces féroces soldats ?
Ils viennent jusque dans vos bras,
égorger vos fils, vos compagnes.
Kertosäe
Aux armes, citoyens !
Formez vos bataillons!
Marchons, marchons !
Qu’un sang impur abreuve nos sillons !
Que veut cette horde d'esclaves
De traîtres, de rois conjurés?
Pour qui ces ignobles entraves
Ces fers dès longtemps préparés
Français, pour nous, Ah quel outrage
Quel transport il doit exciter!
C'est nous qu'on ose méditer
De rendre à l'antique esclavage

Suora käännös suomeksi
Marseljeesi
Edetkäämme, isänmaan lapset,
kunnian päivä on tullut!
Meitä vastaan hirmuvallan
verinen lippu on nostettu
verinen lippu on nostettu.
Kuuletteko konnuillamme
noitten villien sotilaiden huudon
jotka tulevat teidän syliinne asti
leikkaamaan poikienne ja kumppaneidenne kurkut
Aseisiin kansalaiset!
Muodostakaa pataljoonat!
Marssikaamme, marssikaamme!
kunnes epäpuhdas veri kastelee peltomme.

Lofsöngur
Ó, guð vors lands! Ó, lands vors guð!
Vér lofum þitt heilaga, heilaga nafn!
Úr sólkerfum himnanna hnýta þér krans
þínir herskarar, tímanna safn.
Fyrir þér er einn dagur sem þúsund ár
og þúsund ár dagur, ei meir:
eitt eilífðar smáblóm með titrandi tár,
sem tilbiður guð sinn og deyr.
Íslands þúsund ár,
Íslands þúsund ár,
eitt eilífðar smáblóm með titrandi tár,
sem tilbiður guð sinn og deyr.

"Oi isänmaamme Jumala, oi Jumala meidän maamme!
Me ylistämmä pyhää, pyhää nimeäsi.
Taivaan aurinkokunnista sinulle sitovat seppeleen
sinun sotajoukkosi, aikojen kokous.
Sinun edessäsi päivä on tuhat vuotta
ja tuhat vuotta vain yksi päivä,
yksi ikuisuuden pikku kukinto,
joka kyynel väristen
rukoilee Jumalaansa ja kuolee.
Islannin tuhat vuotta,
Islannin tuhat vuotta,
yksi ikuisuuden pikku kukinto,
joka kyynel väristen rukoilee Jumalaansa ja kuolee."



http://fi.wikipedia.org/wiki/
Lofs%C3%B6ngur

http://fi.wikipedia.org/
wiki/Marseljeesi



"Tyynet liput".

TU16 - Tyttöjen avoin PM-turnaus 4.-9.7.2011 - Open Nordic Tournament. Islanti - Ranska.

Kesäisen viileässä säässä, jossa tarkeni kuitenkin kesäpaidassa, aluksi.
Keski-Suomi. Jyväskylän seutu. Laukaa. Keskusta. Keskiviikko 2011-07-05 klo 15:55. Kuva: Pertti Manninen.

Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!

Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!


Kuvia helteessä torstaina
2011-06-30 klo 09:52- 12.07.

"Matkalla maalla ja kaupungissa"

Prima Ballerinas

WM-Angie

Bild Montag 27 Juni 2011


Kuvat: Pertti Manninen. Keski-Suomi. Jyväskylä. Keskusta. Hesburger.


Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!

Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!



Kuva: "Maalin jälkeen". JYPK - FC SPORT (Vaasa) 5-0.

Naisten ykkönen B-lohko 2011. Torstaina 2.6.2011 klo 18.30 Hippos. Jyväskylä. Kuva: Erika Manninen.
Perjantai 2011-06-03
Kuva: "Maalin jälkeen"


Blogi Torstai 2011-06-02
Kyllä 105:lläkin hallituksen muodostaa …

JYRKI KATAINEN ON SEURAAVA PÄÄMINISTERI.

KESKUSTA LÄHTEE MUKAAN. KOSKA SE EI TAHDO JÄÄDÄ OPPOSITIOON YHDESSÄ PERUS-
SUOMALAISTEN KANSSA.

MUUT MUKANA OLIJAT HYVÄKSYVÄT NYT KAIKKI VAATIMUKSET, KOSKA HALLITUKSESSA ON KIVAA.

SDP JÄÄ NUOLEMAAN NÄPPEJÄÄN ... LUE!



HETKEN HALLITSIJAT



Isot kuvat ensimmäisellä kerralla! Katso!

TOP 30.  Kävijätilastot toukokuu 2011. viikkosanomat.fi 25 621 - nettisanomat.com 21 030 - sanomanetti.fi 6 410 - 12.fi 5 817 - SANOMAPARK.fi 1 578 - vuosisanomat.fi 1 145 - hs24.fi 1 001 - SANOMAPARK.fi 824 - n24.fi 778 - infoinfo.fi 742 - jyppi.fi 742 - fy.fi 615 - wincapita.fi 530 - asiat.fi 417 - kuvasanomat.fi 412 - venus.fi 370 - vahtija.fi 361 - laukaansanomat.fi 348 - hs2.fi 312 - nettilehti.com 298 - helkinginsanomat.com 281 - nettifoto.fi 272 - sanala.fi 255 - infola.fi 234 - hs24.mobi 223 - fiftyfifty.fi 193 - nettila.fi 185 - sanomaa.com 181 - fotola.fi 168 - kuvaviikko.fi 160 (huhtikuu) - nettimobi.com 151 - mobix.fi 150. Yhteensä 68 429 eri kävijää. - Linkit!


2000
Lomalla.
http://www.nettisanomat.com/
2000/06/15/etusivu.htm


2001
Kesän hyvä teko: Opeta lapsi uimaan!
http://www.nettisanomat.com/
2001/06/07/etusivu.htm

2002
Minne hävisivät Soneran rahat?
http://www.nettisanomat.com/
2002/06/27/etusivu.htm

2003
Poliisi tutkii näitä sivuja. Irak-vuoto. Asiakirjat.

Ilta-Sanomat tiistaina 11.3.2003. Salainen raportti Lipposen vierailusta Washingtonissa: Bush kiitti Suomea "liittymisestä koalitioon". IS sai käsiinsä ulkoministeriön salaiseksi leimatun raportin Lipposen ja Bushin tapaamisesta. Kari Valtonen.
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/17/etusivu.htm


Iltalehti tiistaina 11.3.2003. Ulkoministeriön salaiset dokumentit paljastavat: Mitä Lipponen ja Bush todella puhuivat. Juha Keskinen. Ulkoministeriön salaiset dokumentit kertovat miten Suomi liitettiin Yhdysvaltojen johtamaan koalitioon pääministeri Paavo Lipposen (sd) Yhdysvaltain vierailulla joulukuussa 2002.
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/17/
irakvuotoiltalehti20030311.htm


Ilta-Sanomat keskiviikkona 12.3.2003. Salainen raportti kertoo: Suomalaisupseereja USA:n esikunnan Irak-tilaisuuksissa.
IS sai käsiinsä ulkoministeriön salaisen raportin suomalaisen lähetystövirkailijan ja Yhdysvaltain apulaipuolustusministerin sijaisen tuoreista keskusteluista. Mika Lehto.
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/17/
irakvuotoiltasanomat20030312.htm


Iltalehti keskiviikkona 12.3.2003. Ulkoministeriön salainen muistio paljastaa: Suomalaisupseerit osallistuvat Irakin jällkihoidon suunnitteluun. Yhdysvaltain puolustusministeriön johdossa on käsitys, että Floridaan sijoitetut suomalaiset yhdysupseerit ottavat osaa Irak-operaation "jälkihoidon" suunnitteluun. Tämä ilmenee Iltalehden haltuunsa saamasta, salaiseksi merkitystä ulkoministeriön muistiosta. Timo Hakkarainen.
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/17/
irakvuotoiltalehti20030312.htm


Ilta-Sanomat torstaina 8.5.2003. Pääministeriehdokkaan hallussa oli Irak-papereita vaalikampanjan aikana. Salainen Irak-muistio vuoti ensimmäiseksi Jäätteenmäelle? Ulkoministeriön Irak-vuotajaa jahtaava poliisi joutuu harkitsemaan myös pääministeri Anneli Jäätteenmäen kuulemista, sillä myös oppositiojohtaja sai vaalikampanjan aikana salaista tietoa Washingtonin-keskusteluista. Pekka Ervasti.
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/17/
irakvuotoiltasanomat20030508.htm


2004
Ranska järjestää kansanäänestyksen EU:n perustuslaista.
"Perustuslaki koskee ranskalaisia suoraan, joten he saavat kertoa mielipiteensä suoraan." Presidentti Jacques Chirac Ranskan kansallispäivänä 14. heinäkuuta.

http://www.nettisanomat.com/
2004/07/15/etusivu.htm


Suuri vaalikeskustelu.
Tätä mieltä oltiin Suomessa kuukausi sitten. Kansanäänestys uudesta perustuslaista? Eduskuntapuolueiden puheenjohtajat Riikka Uosukaisen ja Risto Makkosen tentissä suorassa lähetyksessä Ruoholahdesta, Helsingin sydämestä. TV1 torstaina 10.06.2004 klo 21.05.
http://www.nettisanomat.com/
2004/06/17/
suurivaalikeskustelu.htm




Experience the Reality. Kuva Pertti Manninen.

Hallitus petti opiskelijat. "Suomen nykyinen opintotukimalli on peräisin vuodelta 1992, jonka jälkeen opintorahaan eikä asumislisään ole tehty korotuksia. Vuonna 1995 opintorahaa jopa leikattiin." Suvi Hautanen.
http://www.nettisanomat.com/
2004/07/15/
hallituspettiopiskelijat.htm

Muut lehdet. Ilta-Sanomat maanantaina 05.07.2004. Lukijat.
"Hallitus petti opiskelijat.

Ylioppilaskuntien liiton puheenjohtaja Oskari Nokso-Koivisto totesi mielipidekirjoituksessaan (IS 22.6.), että opiskelijoiden huono toimeentulo ajaa opiskelijoita prostituutioon Lapissa.

On totta, että opintotuki ei riitä kattamaan edes elämisestä aiheutuvia vähimmäiskustannuksia, mutta on kärjistettyä väittää, että se suoranaisesti pakottaisi hankkimaan tuloja itseään myymällä. Osa-aikaisia töitä on kyllä tarjolla opiskelijoille ja monet elättävät itsensä opiskelun ohessa erilaisista pätkätöistä saaduilla lisäansioilla.

Suomen opintotukijärjestelmä on lähtökohdiltaan hyvin toimiva. Malli on samanlainen kuin se, mitä Tanskassa sovelletaan. Ainoana erona on, että tukitaso Tanskassa riittää elämiseen. Suomen nykyinen opintotukimalli on peräisin vuodelta 1992, jonka jälkeen opintorahaan eikä asumislisään ole tehty korotuksia. Vuonna 1995 opintorahaa jopa leikattiin.

Oli pöyristyttävää kuulla, että opintotuesta vastaavan kulttuuriministeri Tanja Karpelan mielestä nykyhallitus on opiskelijan paras ystävä. Hallitusohjelmassa kyllä luvataan kohentaa opiskelijoiden asemaa, mutta edes kaavailtua asumislisän vuokrakaton korotusta ei ole haluttu ajaa läpi punamultahallituksessa. Todellisuudessa keskustan ja demareiden hallitus onkin osoittautunut opiskelijoiden pahimmaksi viholliseksi.
Suvi Hautanen
fil. yo Helsinki
Kuvateksti: Kirjoittajan mielestä hallitus ei ole lunastanut lupauksiaan opiskelijoiden tukitason korottamiseksi."

http://www.nettisanomat.com/
2004/07/15/
hallituspettiopiskelijat.htm


2005
Oikeusjuttu - Painajainen. 19.07.2005.
Täydelliset tekstit alkuperäisessä julkaisujärjestyksessä. Linkit dokumentteihin. Nettisanomat 17.05.2001 alkaen.
http://www.nettisanomat.com/
2005/07/19/etusivu.htm


2006
"Pitää haluta olla oikeudenmukainen." Näin alkoi lehden juttu, joka kertoi kaupunginjohtajasta joulun edellä viime vuonna jolloin Jussi Pajunen kumppaneineen jo suunnitteli kaikessa hiljaisuudessa Sipoon maiden ryöstöä Helsingille.
http://www.nettisanomat.com/
2006/07/12/etusivu.htm

2007
Kesälukemista!
http://www.nettisanomat.com/
2007/07/10/etusivu.htm


2008
Tuloveroihin aiottua suurempi kevennys.
Politiikka: Pääministeri Matti Vanhanen tyrmää oppositiojohtaja Jutta Urpilaisen vaatimukset päivähoitomaksujen poistamisesta.
Tuloveroon tulossa kirjattua isompi kevennys. Politiikka: Pääministeri Vanhasen mukaan seuraavien palkkasopimusten pitää olla maltillisia. Keskisuomalainen tiistaina 2008-07-15.
http://www.nettisanomat.com/
2008/07/17/etusivu.html#
tuloveroihinaiottua

2009
1000. numero! (Ensimmäisen numero oli n:o 0.)



"Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa ..."
Heinäkuussa, pääkirjoitus. Perjantaina 2009-07-17. Matka - Vaaliraha ja kuittisotku Suomessa - Asianajajan tekaistu kirje.
http://www.nettisanomat.com/
2009/07/18/etusivu.htm

2010
Irmeli Saarelan muistolle.
http://www.nettisanomat.com/
2010/07/15/etusivu.htm


2011
FIFA WOMEN'S WORLD CUP 2011 GERMANY. PRONSSIOTTELU: RUOTSI - RANSKA 2-1. KUVIA.
YLEN NAISRASISMIA: OTTELU LÄHETETTIIN JÄLKILÄHETYKSENÄ ILMAN PELIKELLOA!
http://www.nettisanomat.com/
2011/07/18/etusivu.htm

Heinäkuun 18.





Kuva: Matti Vanhanen kommentoi kotimaan politiiikkaa maanantaina Pariisista.

Kuva:
Matti Vanhanen ja Sirkka Mertala osallistuivat Ranskan kansallispäivän juhlallisuuksiin Pariisissa maanantaina.


http://www.nettisanomat.com/
2008/07/17/
etusivu.html#
tuloveroihinaiottua








2000
Lomalla.
http://www.nettisanomat.com/
2000/06/15/etusivu.htm


2001
Kesän hyvä teko: Opeta lapsi uimaan!
http://www.nettisanomat.com/
2001/06/07/etusivu.htm

2002
Minne hävisivät Soneran rahat?
http://www.nettisanomat.com/
2002/06/27/etusivu.htm

2003
"Ydinvoiman erinomaisuus kaipaisi kunnollisia todisteita."
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/10/
ydinvoimakansasanoo.htm


2004
Ranska järjestää kansanäänestyksen EU:n perustuslaista.
"Perustuslaki koskee ranskalaisia suoraan, joten he saavat kertoa mielipiteensä suoraan." Presidentti Jacques Chirac Ranskan kansallispäivänä 14. heinäkuuta.

http://www.nettisanomat.com/
2004/07/15/etusivu.htm


2005
9 suomalaisen lehden etusivut
Lontoon pommi-iskuja seuraavana päivänä perjantaina 08.07.2005.
http://www.nettisanomat.com/
2005/07/12/etusivu.htm


2006

"Kahdessa kaupungissa eräänä kuumana päivänä ...
http://www.nettisanomat.com/
2006/07/06/etusivu.htm

2007
"Pitää haluta olla oikeudenmukainen." - "Päättäjän on pystyttävä vastustamaan kovaäänisimpiä vaatijoita, jotka uhkaavat putsata pajatson muiden nenän edestä." - "Jussi Pajusen toimintamalli on, että itseään pitää pystyä katsomaan työpäivän jälkeen peilistä silmiin". Kirkko & kaupunki keskiviikkona 14.12.2005.
Näin alkoi lehden juttu, joka kertoi kaupunginjohtajasta joulun edellä viime vuonna jolloin Jussi Pajunen kumppaneineen jo suunnitteli kaikessa hiljaisuudessa Sipoon maiden ryöstöä Helsingille. ... Maan hallitus toteuttaa nämä suunnitelmat erityislailla valtiomies Matti Vanhasen siunauksella!
http://www.nettisanomat.com/
2006/07/12/etusivu.htm


2008
Päämisteri Matti Vanhanen kunnia-aitiossa Ranskan vallankumouksen vuosipäivän paraatissa. Kuva.
http://www.nettisanomat.com/
2008/07/14/etusivu.html

2009
Break Dance-ryhmä. "Tanssi ja suosionosoitukset."
Kuva. http://www.nettisanomat.com/
2009/07/10/etusivu.htm

2010
"Lämpöä yli 30 astetta varjossa, auringossa mitä lie, autossa läkähtyi". Kuva,
http://www.nettisanomat.com/
2010/07/11/etusivu.htm


2011
COLOMBIA - SWEDEN 0 - 1. TÄSTÄ KAIKKI ALKOI. Kuvia.
http://www.nettisanomat.com/
2011/07/13/etusivu.htm

Heinäkuun 13.

2008

Kuva: Päämisteri Matti Vanhanen kunnia-aitiossa Ranskan vallankumouksen vuosipäivän paraatissa.

http://www.nettisanomat.com/
2008/07/14/etusivu.html






2000
Lomalla.
http://www.nettisanomat.com/
2000/06/15/etusivu.htm


2001
Kesän hyvä teko: Opeta lapsi uimaan!
http://www.nettisanomat.com/
2001/06/07/etusivu.htm

2002
Minne hävisivät Soneran rahat?
http://www.nettisanomat.com/
2002/06/27/etusivu.htm

2003
"Ydinvoiman erinomaisuus kaipaisi kunnollisia todisteita."
http://www.nettisanomat.com/
2003/07/10/
ydinvoimakansasanoo.htm


2004
Saddam Hussein on kyseenalaistanut oikeusistuimen.

Irak.http://www.nettisanomat.com/
2004/07/08/etusivu.htm


2005
Lontoossa torstaina 7. heinäkuuta 2005 klo 11:44 - 11:47.



http://www.nettisanomat.com/
2005/07/07/lontoouhrintyonto.htm


2006

"Kahdessa kaupungissa eräänä kuumana päivänä, aamusta iltaan."
http://www.nettisanomat.com/
2006/07/06/etusivu.htm

2007
Nettisanomien päätoimittaja pyytää valituslupaa Korkeimmalta oikeudelta asianajajan kunniaa loukkaavasta tuomiosta. Seuraavassa valituslupapyynnön otsikoita:
Sivujen poistopyyntö. ”Hovioikeuden ratkaisun perustelun syyksilukemisen näyttökohta on virheellinen siltä osin kuin siinä väitetään: ”Manninen ei ollut poistanut sivustoa pyynnöstä huolimatta, joten xxxxxxx oli tehnyt rikosilmoituksen.” Asianomistaja ei ole voinut pyytää kunniaansa loukkaavaksi väittämänsä aineiston poistamista, koska sitä ei ole pyyntöhetkellä ollut edes olemassa. Asianomistaja on lähettänyt lehdelle verkkojulkaisussa julkaistujen ilmoitusten poistamista koskevan pyynnön 5.3.2004 (Kirjallinen todiste nro 3) ja esittänyt todisteeksi kunnianloukkauksesta lehden kirjoituksen, jonka päiväys on 1.7.2004 (Kirjallinen todiste nro 1).”
Laskutuksen ristiriitaisuus tässä jutussa
Yksityishenkilön alv
Asianajaja xxxxx xxxxsxx laskutus on kohdistunut maksuttoman oikeudenkäynnin saaneeseen vanhukseen
Asianajaja xxxxx xxxxxxx on ollut yhteydessä laskutusoikeudenkäynnin todistajaan
http://www.nettisanomat.com/
2007/07/07/
kunnianloukkausmononen
manninen.htm

2008
Kuva: "28 vuotta myöhemmin."
http://www.nettisanomat.com/
2008/07/08/etusivu.html

2009
Suomi Guardian Worldin etusivulla!
http://www.nettisanomat.com/
2009/07/06/etusivu.htm

2010
Tänään tiistaina 2010-07-06 Porvoossa sitten pamahti.
http://www.nettisanomat.com/
2010/07/06/etusivu.htm


2011
Suomi - Ruotsi. Open Nordic Tournament. TU-16.
http://www.nettisanomat.com/
2011/07/08/etusivu.htm

Heinäkuun 8.

2008

Kuva: "28 vuotta myöhemmin."

Timo Mäkelä
piirsi eräänä iltana vuonna 1980 vastapäätä istuneesta juttelukaverista kuvan. Urhon Pub Helsingissä oli siihen aikaan ...

http://www.nettisanomat.com/
2008/07/08/etusivu.html




12.fi 2021.fi aamusanomat.fi asiat.fi cine.fi digisanoma.fi eduskuntatalo.fi elokuvasto.fi 
end.fi erika.fi fax.fi fiftyfifty.fi fin24.fi findig.fi finlines.fi finpap.fi finpax.fi
finpix.fi finrex.fi fotola.fi fy.fi gagarin.fi gigastore.fi helkinginsanomat.com helsinginsanomanetti.fi
helsinkisanomat.fi heti.mobi hs2.fi hs24.fi hs24.mobi hs27.com hsdigi.fi hsn.fi hstalous.fi
hstv.fi hsurheilu.fi iltaset.fi infoinfo.fi infola.fi istalous.fi
juice.fi jyppi.fi kansalaistori.fi kasvosto.fi katsaus.fi kauppasanomat.fi kes.fi
keskiviikko.fi kinola.fi kroisos.fi kronikka.fi kuvala.fi kuvanen.fi
kuvasanomat.fi kuvasarja.fi
SANOMAPARK.fi -
Kaiken keskellä aina läsnä!


Kesän hyvä teko:
Opeta lapsi uimaan!
kuvasivut.fi kuvaviikko.fi
kuvavuosi.fi lakisanomat.fi laukaansanomat.fi leaks.fi leh.fi
lennon.fi let.fi linkisto.fi listasto.fi lukemisto.fi
maanantai.fi mailma.fi mediasanomat.fi mobix.fi n0.fi
n24.fi netnews.fi nettifoto.fi  nettila.fi
nettilehti.com nettimobi.com nettimobi.fi nettinen.com 
nettinen.fi nettisanomat.com nettisanomat.fi nyky.fi
nykyaika.com oikeusministeri.fi pahkasika.fi paikasto.fi
per.fi  ps24.fi raw.fi san.fi sanala.fi   sananen.fi
sanat.fi sanomaa.com sanomadigi.fi sanomahouse.fi sanomakirja.fi sanomakonserni.fi
sanomakuvat.fi sanomamags.fi sanomamobi.fi sanomanet.fi sanomanetti.fi SANOMAPARK.fi
SANOMAPARK.fi sanomatv.fi sanomisto.fi sanonet.fi shit.fi summer.fi suomenaani.fi
suomensanomat.fi suomiaani.fi   suomisanomat.fi sokrates.fi  tabbis.fi tietosanomat.fi
tiistai.fi torvalds.fi totuudentorvi.fi uaalto.fi une.fi uutisto.fi vahtija.fi
valokuvasto.fi vanhasuomi.fi week.fi venus.fi viikko.fi viikkonen.fi viikkosanomat.fi blogi
viikkosanomat.fi lehti wincapita.fi vuosi.fi vuosisanomat.fi  
Lauantai
2011-05-28

Kaiken keskellä aina läsnä! - Viikkosanomat- blogi




Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Lauantai 2011-07-02 - N:o 1232

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys Viikkosanomat

Arkistosta 2000- 2010: heinäkuun 2.

Osoite monessa mukana Lue!
xxxxsxx kunnia Lue!

Harkimon kunnia Linkit
Rajalan kunnia
Lue!
Kataisen kielitaito Lue!


Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Maanantai 2011-06-27 - N:o 1231

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys Viikkosanomat

Arkistosta 2000- 2010: kesäkuun 15. & 22. & 27.

HS ja käräjäoikeus. Vahvem-man oikeutta. Tapaus Lyly Rajala. Kunnianloukkaus Lue!
mtv3.fi: 7 päivää: Kanerva Lue!
-
Uusi laulu
Kuva

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Perjantai Juhannusaatto 2011-06-24 - N:o 1230

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys Viikkosanomat

Arkistosta 2000- 2010: kesäkuun 4. & 15. & 22.

mtv3.fi: 7 päivää: Kanervalla sala ... Lue! -
Uusi laulu
Kuva
Credit default swap insurance against Greece may be worthless Guardian

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Keskiviikko 2011-06-22 - N:o 1299

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys

Arkistosta 2000- 2010: kesäkuun 4. & 15. & 22.

Europe warned of financial chaos over Greek debt crisis Guardian -
Saab-muisto
Kuva
Kenen vika? Kysely. Lue!

Maalin jälkeen Kuva

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Keskiviikko 2011-06-15 - N:o 1298

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys

Arkistosta 2000- 2010: kesäkuun 4. & 15.

Europe warned of financial chaos over Greek debt crisis Guardian -
Saab-muisto
Kuva
Kenen vika? Kysely. Lue!

Maalin jälkeen Kuva

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Lauantai 2011-06-04 - N:o 1297

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys

Arkistosta 2000- 2010: kesäkuun 4.

Kenen vika? Kysely.Lue!
Maalin jälkeen Kuva
Ammattiopistosta valmistuneet menossa jatkoilleen
Kuva
 

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Perjantai 2011-06-03 - N:o 1296

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys

Arkistosta 2000- 2010: kesäkuun 1.

Vaajakoski vs Karjala ... Lue! -
Kissa melkein esti ...
Lue!
-
Ennätys – mitä sillä teit, Timo Soini Lue!
 

Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta 1999 101 ilmoitusta
Ilmoita ilmaiseksi!


Keskiviikko 2011-06-01 - N:o 1295

Edellinen Seuraava Linkki jokaiseen!
Yhteys

Arkistosta 2000- 2010: kesäkuun 1.

Kissa melkein esti ... Lue!
Ennätys – mitä sillä teit, Timo, pesu
Lue!
Hallituksen muodostamisen teoria ja käytäntö. Lue!
 





 

Nettisanomat - Kaiken keskellä aina läsnä -
Maailman luetuin suomalainen Nettisanomat -
Sanomisen ja julkaisemisen vapautta vuodesta
1999 -
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen -

Yhteys: nettisanomat @hotmail.com

Ilmoita ilmaiseksi! -
Linkki jokaisen numeron etusivulle!



Ilmoita ilmaiseksi sivu!

101 ilmoitusta!

 

"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa".
Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa. Kuva Pertti Manninen. Jyväskylä. Asemakatu. Forum. Keskiviikkona 2008-11-12 klo 09:55. 



Onnellista vuotta 2009!

BONNE ANNEE 2009

Heti vuoden vaihduttua ja tanssin alettua, klo 00.01 Ranskan aikaa, Suomen paukuttelun jo hiljalleen päättyessä. TV5MONDE EUROPE, Le plus grand cabaret. Kuva: Pertti Manninen torstaina 2009-01-01 klo 01.01. Sama vuosi sitten: Kuva.


Lue myös!
Björn Wahlroos-story.

Nettisanomien kirjoituksia 1999-  

http://www.nettisanomat.com/2009/08/26/
etusivu.htm#nettisanomat20090818

Kesän hyvä teko - Opeta lapsi uimaan! Lue!


"Tätä eri totuuksien kannattavuuden puntarointia helpottaa hyväksi koettu muistisääntö "jos etuus on todellista, totuus on edullista"." Bisquit Seppo Ahti tänään torstaina 2009-05-28 Ilta-Sanomissa. "Tosipaikan edessä".

Nettisanomat torstaina 20. toukokuuta 2004.

"Pankki oli matkalla kohti loppuaan, osakkeenomistajien rahat ja omaisuudet olivat vaarassa.


Jo vuotta ennen Esko Ahon pankkitukipäätöstä säätytalolla oli Aleksanterinkadun vanhaan pankkisaliin kokoontunut Suomen Yhdyspankin arvovaltainen hallintoneuvosto. Paikalla oli ilaskiveä ehnroothia björnbergiä pankin napamiehiä ja omistajia. Johtokunnan jäsenet Ahti Hirvonen ja Björn Wahlroos lukivat madonlukuja ja johtivat puhetta.  Lopuksi esitettiin Suomen taloushistorian kavalin ja peitellyin pelastusoperaatio, oli turvattava paikallaolijoiden ja muidenkin pankkien suuromistajien osakkeet ja omistukset.  Vanhan ja kunnianarvoisen pankin yhtiöjärjestys muutettiin huomaamatta veronmaksajien silmien edessä. Velkoja ja sitoumuksia siirrettiin vanhasta SYP:stä Pohjoismaiden Yhdyspankki Oy:lle,  joka kas kummaa muutti nimensä heinäkuussa vuonna 91 Suomen Yhdyspankiksi. Vanha ja kunnianarvoisa entinen SYP se muutettiin Unitas Oy:ksi. 
Uudelle yhtiölle roskapankki SYP:lle jäivät sekkitilit myös yleiseen liikenteeseen lasketut velkakirjat, sekä ulkomaiset että kotimaiset, ne siirrettiin tälle susipankille."
Seppo Konttinen
Ylen Talousarvio-lähetyksessä perjantaina 14.05.2004. Ohjelman nimi oli Pankkivangit.


Koko ohjelman nauhoitus luettavana tekstinä liitteessä!








Tuuli käy heidän ylitseen ...

Kuva: Pertti Manninen


 

SANOMAPARK.FI - 2011/07/25 - Valokuvanäyttely Kamerataivaassa 2011: Heinäkuu: Aulis Nyqvist - Mustavalkokuvia. Kalliosta Pasilaan - Äijäpoweria - Madeira 1968. - Kallio 1958-1965 - Pasila 1973 - ILTALEHTI.fi: Lääkevirasto: Rokotteella yhteys narkolepsiaan. - Guardian: US senator invokes website-hacking trial in call for Murdoch inquiry - Monen hetken tunnelma yhdessä kuvassa. - Kuvia: PRONSSIOTTELU: RUOTSI - RANSKA 2-1 - YLEN NAISRASISMI - FIFA WOMEN'S WORLD CUP 2011 GERMANY. YLEN NAISRASISMIA: OTTELU LÄHETETTIIN JÄLKILÄHETYKSENÄ ILMAN PELIKELLOA! - COLOMBIA - SWEDEN 0 - 1. TÄSTÄ KAIKKI ALKOI. RUOTSISSA KISAT NÄYTETTIIN, SUOMESSA EI! - Suomi - Ruotsi. TU16 - Tyttöjen avoin PM-turnaus 4.-9.7.2011 - Open Nordic Tournament. - "Marseljeesi ja Ylistyslaulu". TU16 - Islanti - Ranska tiistaina 5.7.2011 Laukaan keskusurheilukenttä. - Marseljeesi - La Marseillaise - Ylistyslaulu - Lofsöngur - kansallislaulu - Kuva: Maalin jälkeen. JYPK - FC SPORT (Vaasa) 5-0. Kuva: Erika Manninen. - maanantai 25.07.2011 - etusivu - SANOMAPARK - Nettisanomat - Sanomanetti - Blogi: Viikkosanomat.fi - Kuvasanomat - SANOMAPARK  - Viikkosanomat - Härkää sarvista - Aulis Nyqvist, mustavalkokuva, Kallio, Pasila, Madeira, Kamerataivas, Killinkoski, Wanha tehdas
N:o 1239
Vastaava päätoimittaja Pertti Manninen. Yhteys: nettisanomat @hotmail.com - Sivu 2011-07-25, nettiin 2011-07-26 klo 03:23, linkkejä 2011-07-27. "Muistikuva 50-luvulta ..." 2011-07-27 ja vanhan aineiston kavennus 2011-07-27.

 

Arkisto 2001.

 
SMILE
from MODERN TIMES
 
Lyric by
JOHN TURNER and GEOFFREY PARSONS
 
Music by
CHARLIE CHAPLIN
 
Moderately, with great warmth
 
 
SMILE, thou' your heart is aching,
SMILE, even tho' it's breaking,
When there are clouds in the sky,
you'll get by,
If you SMILE though your fear and sorrow,
SMILE and maybe tomorrow,
You'll see the sun come shining thru
for you.

Light up your face with gladness,
Hide ev'ry trace of sadness.
Alto' a tear
may be ever so near,
That's the time you must keep on trying,
SMILE, what's the use of crying,
You'll find that life is still worth while,
If you'll just SMILE.

 


AIN', hymy voimat antaa.
AIN', hymy taakat kantaa,
harmaatkin pilvet puistat
kun muistat
hymy AIN' pois vie murheen, huolen,
AIN', hymy ilon puolen
tuo auringon paistelulle,
sulle.

Kasvoillesi onni suo.
Suru aina murheet tuo,
nyt ne peitä,
kaikk' kyyneleet heitä.
Nyt se on tehtävä, itku pois,
AIN', hymy elämän tois.
Taistele, muista sääntö vain,
niin, hymy AIN'.

 

Moderately, with great warmth
AIN' - HYMY
suomennos: pertti manninen,
1.0-versio, 17.05.01
 

modern times - nykyaika. kuvitelma.
 


http://www.nettisanomat.com/2001/05/17/hymy.htm

Lähde rentouttavalle kalastusreissulle Andamaninmerelle! Vietä päivä kalastaen, auringosta nauttien ja snorklaten. Vuonna 2009 valmistuneella Flying Finn -veneellä voi vetouistella laivan kokeneen miehistön avustuksella. Auringon palvojille riittää kansipaikkoja ja päiväunillekin voi torkahtaa ilmastoidussa hytissä. Merinäkymiä voi ihailla myös yläkannen varjon alla. Jos on onnea matkassa, voi matkalla nähdä vaikka delfiiniparven. Veneen taukopaikalla on uinti-, ja snorklausmahdollisuus, jolloin veden alla voi ihailla mereneläviä pienistä barrakudista merikilpikonniin.

Veneeseen mahtuu 30 matkailijaa. Veneen pituus 19m, leveys 5m ja syvyys 2,7m. 400 hevosvoimaa. Keittiö, wc + suhku, ilmastointi. Matkan hintaan sisältyy kuljetukset, lounas ja juoma (vesi, virvoitusjuomat). Snorklausvälineet löytyvät veneeltä ja sisältyvät hintaan. 
 

Yhteydenotot Midnight Sun- ravintoloihin
tai sähköpostitse midnight.sun @janne.to  

+668 132 68097 - Huom! Suomesta puhelut numeroon: 99533 668 132 68097 maksavat 6 centtiä/minuutti + mpm (tammikuun 2011 hinta, ei tekstiviestejä).

www.thailand.fi     www.phuket.fi    www.patong.fi    www.flyingfinn.info     www.midnightsunrestaurant.info

Sivun alkuun!

 

 

2012-05-09: Sivustolta on poistettu Keski-Suomen käräjäoikeuden 24.1.2012 antaman kunnianloukkausta koskevan tuomion 12/230 R11/268 johdosta tuomiossa mainittujen henkilöiden asianomaistiedot rikoksentekoajalta 6.5.2007 - 18.1.2012. Tuomio luettavissa osoitteessa: http://www.n3.fi/tuomiot/keskisuomiko20120124/etusivu.htm

 

 

Nettisanomat-sivuston osittain karsittuna rinnakkaisivustona alkuperäisaineistoa muuttamatta netttiin torstaina 2012-11-08.